Wil je meer weten over buitenzonwering velux? VELUX buitenzonweringen bieden u een effectieve warmtewering omdat de zonnestralen worden geweerd voordat deze het glaselement bereiken. De buitenzonwering stopt de warmte en houdt uw kamer koel. En het mooie is, u behoudt wel uw uitzicht naar buiten.

VELUX buitenzonweringen zijn vervaardigd van duurzaam, vuilafstotend materiaal. Ze zijn eenvoudig met een vochtige doek te reinigen. De Velux buitenzonwering is alleen leverbaar met een 15% transparante stof in de kleur Antraciet. De buitenzonwering past op ieder VELUX dakraam en is eenvoudig van binnenuit te monteren.

Over Dakraampje.nl

Originele VELUX verduisterend rolgordijn, zonwering, hor of rolluik online kopen (99% met 1 werkdag in huis) Wij bezorgen de VELUX rolgordijnen en raamdecoratie bij u thuis of u kunt kiezen om af te halen in Arnhem.

Om het juiste dakraam rolgordijn te vinden kiest u in het verfijn menu de code die op uw VELUX dakraam staat. U kunt vervolgens het soort raamdecoratie product kiezen die u zoekt en vinkt in het gekozen artikel de dakraam code aan die op uw VELUX dakraam plaatje staat.

U wilt een bestaand dakraam vervangen of een nieuw dakraam laten plaatsen, dit is niet voor iedereen een eenvoudige klus. Vaak begint het met uw wensen en de mogelijkheden die bij u en uw woonhuis passen.

Er is veel vraag naar montageservice, vandaar dat wij een aantal montagebedrijven voor u geselecteerd hebben. Zij kunnen op een deskundige wijze uw dakraam plaatsen of vervangen. De dakraam monteurs hebben minimaal 2 jaar ervaring en werken volgens de montage richtlijnen van VELUX, Fakro of Intura. U vraagt eenvoudig een deskundig advies of vrijblijvende offerte aan via de website van de dakraam monteur. De monteur neemt contact met u op voor een vrijblijvende offerte.