Boxspring op maat kopen? Een boxspring kopen doe je niet zomaar. Natuurlijk moet deze passen bij je wensen en eisen qua stijl en vormgeving, maar ook bij je wensen qua slaapcomfort. Je ligt immers iedere nacht op je boxspring en dat voor een flink aantal jaren.

Bij ons vind je een zeer ruim aanbod boxsprings waardoor je altijd de boxspring van jouw dromen vindt. Wij begrijpen dat de prijs ook een belangrijk onderdeel is bij de aanschaf. Bij ons geniet je al vanaf een zeer lage prijs van het slaapcomfort van een boxspring. Daarnaast hebben we flink veel boxspring aanbiedingen en boxspring deals!

Elektrisch verstelbare boxspring?

Bij het kopen van een boxspring heb je de keuze uit een normale of een elektrisch verstelbare boxspring. Met een elektrisch verstelbare boxspring ben je verzekerd van nóg meer comfort.

Deze boxspring kun je eenvoudig per onderdeel verstellen, zodat je heerlijk rechtop een boek kunt lezen of met je benen omhoog kunt genieten van een goede film.

Het verstellen gebeurt vaak met een draadloze afstandsbediening zodat je lekker luxe kunt blijven liggen! Wij hebben een ruime keuze aan elektrisch verstelbare boxsprings. Zo vind je altijd het juiste model voor jouw slaapkamer!