Op zoek naar een houten horloges aanbieding? Bent u op zoek naar een houten horloge, dan bent u bij Greenwatch aan het juiste adres. Wij hebben een zeer divers assortiment houten horloges voor zowel mannen als vrouwen.

De horloge worden stuk voor stuk vakkundig met de hand in elkaar gezet. Dat maakt elk horloge uniek. Door het gebruik van het houten materiaal is elk horloge super licht. U merkt amper dat u een horloge draagt.

Tevens is het materiaal gebruik ideaal voor mensen met een metaal allergie. Sinds de oprichting van Greenwatch in 2013 hebben wij tienduizenden klanten tevreden gemaakt.

Online houten horloges aanbieding

Het draait allemaal om duurzaamheid. Onze planeet en het milieu vormen het hart van onze missie. Het maken van een houten horloge kost maar liefst zeven keer minder energie dan een vergelijkbaar horloge van metaal en staal. Zo heeft het productieproces een aanzienlijk kleinere impact op het milieu. Daarnaast gebruiken we alleen bomen uit eerlijke en duurzame kap.

Het zijn stijlvolle horloges. Een houten horloge is een stijlvol icoon dat past bij iedere outfit of persoonlijkheid. Onze tijdloze ontwerpen zijn elegant en gevarieerd vormgegeven; minimalistisch of gedetailleerd, verfijnd of juist ruw. Gemaakt voor stoere avonturiers en stijlbewuste trendsetters. Met onze accessoires maak je de look compleet.

De horloges zijn gemaakt van natuurlijk materiaal. Onze horloges zijn gemaakt van natuurlijk hout, afkomstig uit alle continenten. In onze zoektocht naar nieuwe houtsoorten kiezen we altijd de meest duurzame optie. Elke houtsoort heeft haar eigen kleur, textuur en hardheid. Daarnaast is de houttekening van ieder product nét weer anders. Dit geeft ieder horloge een uniek karakter.

Maak gebruik van de Houten horloges aanbieding

Wil je vandaag nog gebruik maken van de houten horloges aanbieding? Bezoek dan vandaag nog Greenwatch!